Lise Cad. 3. Sok Erge Apt. Altı DİYARBAKIR
+90 412 229 18 20 - +90 531 304 56 88 info@uvizona.com

Hakkımızda

Sektörünün öncülerinden olan ve konusunda pek çok ilke imza atan firmamız bu gün faaliyetine, Satış ve Pazarlama, Teknik Servis, Dijital Baskı Merkezi  Açık Hava Reklamcılığı, Grafik Tasarım Ofisi, Kişiye Özel Baskı Çözüm Merkezi ve son olarak  UV Baskı Merkezi ile konu ve alanlarında devam etmektedir.  

20 kişilik genç ve profesyonel bir ekip ile hizmet veren firmamız, makine parkurunda    Canon teknolojisinin son ürünü makina ve donanımları bulundurmaktadır. Sektöründeki    tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eder. ”MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇÖZÜMLER VE KUSURSUZ HİZMET” sloganıyla, profesyonel olarak,  dinamik ruhla yoluna devam eden firmamız 2001 yılından beri müşterilerine hizmet ve çözümler sunmaktadır.

Müşteri portföyünde, öğrencilerden, mimari ofislere, küçük ölçekli esnaftan, ulusal ve uluslararası kurumsal firmalara kadar farklı müşteriler bulunduran firmamız, oldukça geniş bir yelpazede ürün ve hizmet çeşitliliği sunmaktadır. ERBİL DİJİTAL, müşterilerinin talebi doğrultusunda, kaliteden ödün vermeden en uygun çözümü, en uygun fiyata ve maksimum hızda sunmaktadır. Etik kurallara bağlı çalışmayı ilke edinmiş olan ERBİL DİJİTAL, müşterilerinin tüm bilgi ve dokümanlarını tam gizlilik içinde saklamakta ve korumaktadır.

Sonraki nesillere gurur duyacakları bir kurum ve marka teslim etmek için adım adım, iz bırakarak ilerliyoruz… ve daima ilerleyeceğiz…

Kalite odaklı çalışan firmamız gelen işleri itina ile sonlandırıp müşteri memnuniyetini hep ön planda tutuyoruz. Fiyat ve maliyet analizinde müşteri odaklı fiyat politikamızı korumaya çalışıyoruz. Özellikle de işlerin zamanında ve eksiksiz teslim edilmesi sektörümüzün olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu nedenle gelişmeleri yakından takip ederken son teknoloji dijital baskı ürünlerini merkezimize kazandırıp, müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Piyasada kaliteli baskı arayanların olduğu bir yerde, fotoğraf  kalitesinde baskı yapan. Yeni ve gelişmiş bir baskı teknolojisi olan UV mürekkep ile bir çok sert ve yumuşak malzemeye beyaz, şeffaf, kabartma baskı imkanı sunuyoruz.        

RESİMLER