Lise Cad. 3. Sok Erge Apt. Altı DİYARBAKIR
+90 412 229 18 20 - +90 531 304 56 88 info@uvizona.com

Cam Uv Baskı

Cam yüzeyine uygulanan UV baskı dekorasyon alanında tüketiciyle yeni buluşan ve mükemmel estetik sağlayan bir üründür. Cam üzerine hiç bir sıvama yapmadan her çeşit camınıza kısmi veya tamamına UV baskı yapılabilmektedir. 
Resimlerde de görüldüğü üzere en ince detaylara kadar bölgesel baskı yapabildiği gibi cam üzerinde beyaz baskı da istenilen bölgelere istenilen kalınlıkta atılabilir. Camda ki en büyük problem camın boyayı emecek yüzeyi olmamasına rağmen cam üzerindeki UV baskılarda üzerindeki kazınmalardan dolayı boya kalkmasına rastlanabilir. Ama Uvizona ailesi olarak geliştirdiğimiz arge çalışmaları sonucunda bu problemi de ortadan kaldırarak cam yüzeyine UV baskıda kusursuz estetiği elde etmekteyiz.Mutfak tezgah arasına bulunan cam panel yüzeyine uv baskı son zamanlar da trend haline gelmiş en belirgin uygulamalardandır. Bu durum sizi gereksiz leke ve kirlenmelerden koruyup mutfağınıza son derece şık bir görüntü kazandıracaktır

Canlı Renkler
Sehpa yüzeyinde bulunan camlara dilediğiniz desen ve görselin UV Baskı aracılığıyla renkli aynı canlılıkta kendini cam yüzeyinde koruduğu göz alıcı ürünler elde ederiz. UV Baskı son teknoloji boyama teknolojini de kullanarak daha uzun ömürlü baskı kalitesi elde ederiz. Cam dekorasyon sektöründe yeni bir atılım oluşturarak uygulamalar üzerinde çok daha büyük çeşitlilik oluşturmuştur.

UV Baskının Sanatla Buluşması
UV teknolojisi sayesinde 200 dereceye varan sıcaklıklar uygulanarak boya kurutulduktan sonra kaliteli ve uzun ömürlü görseller elde edilir. Kalınlığı 5 cm ye kadar olan bütün cam türlerine 1,25x 2,5 metre ölçüsüne kadar uv baskı uygulabilmektedir.Dijital baskı ile kıyaslandığında; dijital baskı ile sıvama yapılan camlarda boya zaman içinde solarken,UV baskıda ise baskının ömrü camın ömrü kadar olabilmektedir. 

Mobilya Camları
Yatak odası, oturma odası ve mutfak mobilya yüzeylerinde bulunan ayna ve cam yüzeylerine dilediğiniz görseli Uv baskı yardımıyla fotoğraf kalitesinde uygulayabiliyoruz. 
 

RESİMLER