Lise Cad. 3. Sok Erge Apt. Altı DİYARBAKIR
+90 412 229 18 20 - +90 531 304 56 88 info@uvizona.com

Ahşap Uv Baskı

Restoran, cafe ve diğer tüm alanlarda farklılık yaratabilen ahşap baskı sizi her zaman önde gösterecektir. Özellikle son teknoloji uv baskı uygulamaları ile buluşan ahşap son zamanlar da kendini en çok tercih edilen reklam malzemesi olarak kabul ettirmiştir. 

Her geçen gelişen teknoloji baskı sektöründe önemli gelişmelere sebep olmaktadır. Uv baskı bunların başında gelmektedir. Bir çok ürün çeşidinde, düz zemin üzerine dilediğiniz dijiral görseli fotoğraf kalitesinde baskı yaparak ister dekoratif ister reklamcılık anlamında farklı uygulamaların ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ahşap uv baskı da bunların başında yer almaktadır.

Ahşap Reklam Panoları
Ultra Viole ışınlar sayesinde yüksek sıcakılağıa maruz kalan boya anında kuruyarak malzeme ile bir bütün haline gelmektedir. Bu sayede ahşap yüzerinde uv baskı sayesinde fotoğraf kalitesinde görüntü elde edilir. İç ve dış reklamcılık uygulamalarında kullanılan ahşap uv baskı kalitesiyle birleşiminde daha uzun ömürlü reklam ürünleri oluşturmaktadır.

Dekoratif Uygulamaları
Sehpa yüzeyi, mobilya yüzeyleri, mutfak dolapları veya iç dekorasyon içerisinde kullanılacak tüm ahşap yüzeylere uv baskı yapılabilinmektedir. Sizlerinde kendi tasarımlarınıza yönelik baskı işlemleri gerçekleşmektedir. Ahşap uv baskı ile evinizin görüntüsünü dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

RESİMLER